Discussion:
[solid] [Bug 327516] Amarok: crash on startup
(too old to reply)
Jonathan Riddell
2015-03-11 19:11:26 UTC
Permalink
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=327516

--- Comment #11 from Jonathan Riddell <***@jriddell.org> ---
This bug is reported on libsolid which is the kdelibs4 version of the solid
library. It is now in maintenance mode. If you think it should still be fixed
in the KDE Frameworks 5 version of solid please move it to or report a bug on
frameworks-solid.
--
You are receiving this mail because:
You are watching all bug changes.
Christoph Feck
2018-04-26 21:43:43 UTC
Permalink
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=327516

Christoph Feck <***@kde.org> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |***@gengisdave.org

--- Comment #12 from Christoph Feck <***@kde.org> ---
*** Bug 391702 has been marked as a duplicate of this bug. ***
--
You are receiving this mail because:
You are watching all bug changes.
Andrew Crouthamel
2018-09-04 15:45:40 UTC
Permalink
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=327516

Andrew Crouthamel <***@kdemail.net> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|UNCONFIRMED |RESOLVED
Resolution|--- |UNMAINTAINED

--- Comment #13 from Andrew Crouthamel <***@kdemail.net> ---
Hello! Sorry to be the bearer of bad news, but this project has been
unmaintained for many years so I am closing this bug. Please try again with the
latest version and submit a new bug to frameworks-solid if your issue persists.
Thank you!
--
You are receiving this mail because:
You are watching all bug changes.
Loading...